Logo
Contact

Dansschool impro vi

Dansschool impro vi verzorgt verschillende danscursussen voor kinderen en volwassenen in Nijmegen. Elke cursus heeft een duidelijke lesmethode die door professionele docenten wordt gegeven.

Kindercursussen

In de cursus voor kinderen van 1,5 jaar tot 6 jaar wordt elke les vormgegeven in een fantasierijk verhaal. De kinderen worden meegenomen en uitgenodigd tot dans en spel. Ze beleven elke week een vol uur waarin fantasie werkelijkheid wordt. Het verhalende en beeldende element in elke les prikkelt de fantasie en nodigt uit deze vorm te geven in dans en beweging. Binnen een duidelijke structuur worden gerichte opdrachten aangeboden met als doel het lichaam actief en totaal in beweging te brengen.

In de cursus voor kinderen van 7 tot 12 jaar staat de ontwikkeling van de eigen dans centraal. Iedereen heeft een unieke manier van bewegen en een eigen stijl van dansen. Deze wordt verder ontwikkeld en vormgegeven in de lessen. Wanneer je vrij kan bewegen en spontaan kan creŽren geeft dit zelfvertrouwen en energie. De les wordt opgebouwd vanuit een duidelijke structuur waarin gerichte opdrachten worden aangeboden met als doel het lichaam actief en totaal in beweging te brengen. In deze danslessen wordt o.a. het battlen gebruikt als een van de mogelijkheden om de eigen dansstijl te trainen en om zelf een danschoreografie te maken.

Meer informatie

Volwassencursussen

Volwassenen kunnen een cursus dans en conditie of een cursus danstheater volgen. Verder is er een danstheaterwerkplaats voor de gevorderden dansers. Elke cursus wordt opgebouwd vanuit een duidelijke structuur waarin inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Kenmerkend voor alle verschillende danslessen voor volwassenen is het plezier in bewegen, de basiselementen van dans leren kennen en toepassen, lichaamsbewustzijn, improvisatie, het vergroten van de conditie en soepelheid in bewegen.

Meer informatie

Het hele jaar door kun je in een cursus instromen en de eerste les is een gratis proefles!Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op via ,
tel. 06-48086024 of via het contactformulier.
 

Aanmelden

 
Home | Over ons | Volwassencursussen | Kindercursussen | Kinderfeestjes | Kunsteducatie | Voorstellingen | Zaalhuur | Contact
Copyright © Improvi, Alle rechten voorbehouden
Algemeen Cursussen Voorstellingen Danslessen Onderwijs
Start
Over ons
Zaalhuur
Contact
Links
Kindercursussen
Volwassencursussen
Koning Kramp
Pieter Prots
Kinderfeestjes
Dansles
Kinderdans
Dansschool
Kunsteducatie
Primair Onderwijs
Voortgezet Onderwijs